Actueel

energiezuinig zwembad. Bouwbesluit vraagt er om!

energiezuinig zwembad. Bouwbesluit vraagt er om!

  energiezuinig zwembad, dat is een Thermostar zwembad Een energiezuinig zwembad ! Het bestaat nog niet maar met de huidige materialen en producten komen we ver. Neem nou als voorbeeld de frequentie gestuurde zwembadpompen. Deze verbruiken ongeveer 40% minder energie. Een ander voordeel van een dergelijke zwembadpomp is dat het geluid aanmerkelijk minder word waardoor..
DA Gen Waterbehandeling: Zwemmen in drinkwater!

DA Gen Waterbehandeling: Zwemmen in drinkwater!

Dryden Aqua Generator (DA-GEN) Daisy + Daisy staat voor een optimale waterkwaliteit van zwemwater door samenwerking van op elkaar afgestemde producten, welke leiden tot kraakhelder en gezond zwembadwater met een minimum aan chloor. De kracht is het totaalconcept waarbij filtratie de basis vormt. Het doden van bacteriën geschiedt met een intelligent systeem. DA gen waterbehandeling..
Uitbreiding met een servicemonteur

Uitbreiding met een servicemonteur

Uitbreiding Thermostar Sinds mei is er weer een nieuwe monteur begonnen bij het team van Thermostar zwembaden. Door de constante groei van Thermostar zwembaden was het weer nodig om het team van vakbekwame monteurs uit te breiden. Hierdoor kunnen we ook het service en onderhoud blijven waarborgen als dat nodig is, ook in de drukke..
SWIMM zwemmachine

SWIMM zwemmachine

Intelligent Swimmingpool Een SWIMM zwemmachine van Thermostar zwembaden is uniek in zijn soort. De Zwemmachine is ontworpen met als enig doel: een perfecte zwemtraining opbouwen en de zwemmer het gevoel geven dat hij in open water zwemt. Het geeft de zwemmer en ook de trainer de mogelijkheid om op een zeer beperkte ruimte maximaal resultaat..