Thermostar | Doe-het-zelf polystyreen bouwblokken
telefoon Bel ons | +3185-0738999 mail Mail ons | info@thermostar.nl Ontwerp je zwembad

Doe-het-zelf polystyreen bouwblokken

Het zetten van polystyreen wanden kan iedereen die een beetje handig is. Kosten: €175,- inclusief BTW per strekkende meter.

De polystyreen bouwblokken zijn ideaal om zelf een zwembad te bouwen. Ze zijn licht van gewicht en ze kunnen eenvoudig gestapeld worden. De bouwblokken beschikken over een geperste binnenzijde voor een optimale stevigheid en zorgen voor een goede isolatie van het bad. Na het plaatsen van de blokken moeten deze nog worden volgestort met beton (ongeveer 200 liter per strekkende meter) wat er voor zorgt dat het een duurzame constructie wordt. De totale wanddikte is 25cm waardoor er perfect een randsteen op gelegd kan worden.

Wat kan ik verwachten?

In dit pakket zitten alle bouwblokken & bouwmaterialen die nodig zijn om de wanden op de betonvloer te bevestigen, wapenen én aan elkaar te bevestigen. Zo kun je met alle materialen aan de slag en hoef je alleen nog de beton te regelen voor in de wanden. Geen ervaring met beton storten? Geen probleem, we komen graag helpen met het storten van de wanden. Dan checken we vooraf meteen of alles goed gemonteerd zit!

Meer informatie
of een afspraak maken?

Je kan tot 3 bijlages uploaden. Meerdere bijlages uploaden kan je doen door er meerdere te selecteren tijdens het kiezen van je bestanden.

Onze klanten vertellen

Doe-het-zelf biopool

We zijn erg tevreden met het resultaat!
Janssen - Maaseik