klein zwembad met waterval

minipool

Dit zwembad in een kleine tuin heeft een leuke sfeer met de kussens op de achtergrond. De waterval die in de vlonder is gemaakt geeft een speels karakter aan het geheel. Het klein zwembad komt goed tot zijn recht in deze kleine tuin.

U kent dat wel, het is zomer, bloedheet en u zoekt afkoeling. Normaal moet u dan een opblaas zwembad uit de schuur halen, afwachten of het nog heel is, opblazen, koud water erin….al met al een héél werk. Ook het water dient na drie dagen vervangen te worden omdat het groen wordt, het vuil wat er in komt kun je niet goed verwijderen en dan niet te vergeten de gele plekken op je gazon die achterblijven. Zo kunnen wij nog wel even doorgaan….

Ideaal mini zwembad

Thermostar introduceert MiniPool. Het luxe mini zwembad dat mooi is, makkelijk schoon te houden dankzij een degelijk zandfilter (leuk voor u) en heerlijk zwemplezier biedt voor jong en oud. Het zwembad is standaard 60 centimeter diep waardoor het voor ieder kind heerlijk is om in te spelen en vergeet ook uzelf niet. Een MiniPool is een zwembad dat ook voor u groot genoeg is om heerlijk in af te koelen met een drankje genietend of languit in het zwembad.

Bezoek de Minipool website

4 standaard afmetingen

Het is dus al mogelijk om vanaf 60 cm. diepte een compleet zwembad aan te bieden. Het zwembad kan maximaal tot 150 cm diepte worden gemaakt. Inclusief alle benodigde inbouwdelen en zandfilterinstallatie. De MiniPools worden geleverd in de volgende afmetingen:

  • 1.25 x 2.4 x 0.6 mtr.
  • 2 x 2 x 0.6 mtr.
  • 2 x 3 x 0.6 mtr.
  • 2 x 4 x 0.6 mtr.
Maak een afspraak