Thermostar | Biopool
telefoon Bel ons | +3185-0738999 mail Mail ons | info@thermostar.nl Ontwerp je zwembad

Biopool

Een Themostar biopool

Twijfel je tussen een zwemvijver en een zwembad? Dan is een biopool een perfecte oplossing. Een biopool is een natuurlijk en ecologisch zwembad, met kraakhelder water. Vaak is het zwembadfolie van een biopool donker of groen gekleurd, wat zorgt voor een idyllische uitstraling en past deze naadloos in de inrichting van je tuin. Wist je dat onze biopools een extreem lage ecologische voetafdruk hebben? Thermostar laat de natuur graag in haar kracht.

Onze duurzame techniek

Zonder de juiste techniek, geen gezond zwemwater. Je kunt er niet veel aan doen, maar jouw biopool wordt vuil: zichtbaar en onzichtbaar. Een filterinstallatie houdt jouw zwembad of biopool schoon. Ontdek welke technieken we leveren.

Benieuwd hoe we te werk gaan?

Foto van Tuinontwerp Foto van IMG 20210430 155625

Stap 1 Adviesgesprek

We plannen een vrijblijvend adviesgesprek in, zodat we samen de mogelijkheden voor een biopool kunnen bekijken. Hoe zorgen we dat het bad perfect in jouw tuin past? Vaak spreken we af bij ons in Valkenswaard, zodat je meteen een kijkje in onze showroom kunt nemen. We bespreken de offerte door en inventariseren welke voorbereidingen er getroffen moeten worden.

Afspraak plannen
Foto van D73e5007 0102 409f 82b0 3a1d8ac8d109 Foto van Kraan Lammers 08 04 2021 2 Foto van E1ceb418 304b 4fb7 a235 fc1de08e2dd9

Stap 2 De plaatsing

Na akkoord op de offerte, gaan we aan de slag. Het bouwen en plaatsen van een biopool heeft een doorlooptijd van ongeveer twee weken. We onderhouden contact met jouw hovenier en grondwerker of verzorgen dit bij een partij uit ons netwerk. Net hoe jij dat wilt regelen. Bij Thermostar werken we schoon en veilig. We komen gemaakte afspraken na en communiceren duidelijk over het bouwproces. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Foto van MG 3491 Foto van Stoop Tuinen 0109102

Stap 3 Jarenlang genieten

Dan is het zover en kan het genieten beginnen! Bij Thermostar bieden we je vijf jaar garantie op jouw biopool. We monitoren jouw biopool op afstand . Daarnaast sluit je bij Thermostar een onderhoudscontract naar keuze af. Zodat jij maximaal zwemcomfort ervaart en minimaal met onderhoud bezig bent.

Welk onderhoudscontract past bij mij?

Voorbereiding zwembad biopool

Waar ben je naar op zoek?

Onze klanten vertellen

Biopool in Apeldoorn

Fijne samenwerking, nette uitvoering. Mooi project. Eyecatcher. Erg blij mee!
Miriam

Biopool Harderwijk

We zijn zeer tevreden met onze biopool, past perfect in onze natuurlijke tuin.
Marinus

Gerelateerde projecten

Laat je inspireren