Thermostar | Zwembad
telefoon Bel ons | +3185-0738999 mail Mail ons | info@thermostar.nl Ontwerp je zwembad

Zwembad

Een Thermostar zwembad

Zie je het al voor je: heerlijk genieten van een eigen zwembad in jouw tuin? Thermostar maakt dat graag voor je mogelijk! Wij bouwen natuurlijke, bouwkundige zwembaden die een extreem lage ecologische voetafdruk achterlaten. Onze zwembaden zijn chloorarm, waardoor je zwemt in helder en nog belangrijker: gezond water. We leveren maatwerk, jouw ideeën werken we graag van A tot Z met je uit. Een zwembad van Thermostar ontzorgt je. Zodat je minimaal onderhoud, maar wel maximaal zwemgenot ervaart. En dat alles met vijf jaar garantie.

Onze duurzame techniek

Zonder de juiste techniek, geen gezond zwemwater. Je kunt er niet veel aan doen, maar jouw zwembad wordt vuil: zichtbaar en onzichtbaar. Een filterinstallatie houdt jouw zwembad of biopool schoon. Ontdek welke technieken we leveren.

ONTDEK ONZE TECHNIEKEN

Benieuwd hoe we te werk gaan?

Foto van Tuinontwerp Foto van IMG 20210415 165759

Stap 1 Adviesgesprek

We plannen een vrijblijvend adviesgesprek in, zodat we samen de mogelijkheden voor een zwembad kunnen bekijken. Hoe groot is jouw tuin en welke wensen heb je? Vaak spreken we af bij ons in Valkenswaard, zodat je meteen een kijkje in onze showroom kunt nemen. We bespreken de offerte door en inventariseren welke voorbereidingen er getroffen moeten worden.

Afspraak plannen
Foto van D73e5007 0102 409f 82b0 3a1d8ac8d109 Foto van Kraan Lammers 08 04 2021 2 Foto van E1ceb418 304b 4fb7 a235 fc1de08e2dd9

Stap 2 De plaatsing

Na akkoord op de offerte, gaan we aan de slag. Het bouwen en plaatsen van een bouwkundig zwembad heeft een doorlooptijd van ongeveer twee weken. We onderhouden contact met jouw hovenier en grondwerker of verzorgen dit bij een partij uit ons netwerk. Net hoe jij dat wilt regelen. Bij Thermostar werken we schoon en veilig. We komen gemaakte afspraken na en communiceren duidelijk over het bouwproces. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Foto van IMG 3427 Foto van 29

Stap 3 Jarenlang genieten

Dan is het zover en kan het genieten beginnen! Bij Thermostar bieden we je vijf jaar garantie op jouw zwembad. We monitoren jouw zwembad op afstand . Daarnaast sluit je bij Thermostar een onderhoudscontract naar keuze af. Zodat jij maximaal zwemcomfort ervaart en minimaal met onderhoud bezig bent.

Welk onderhoudscontract past bij mij?

Bouwproces Thermostar zwembad of biopool

Download onze checklist!

Hoe ziet het bouwproces van een zwembad of biopool eruit en wat moet je voorbereiden? Een goede voorbereiding is het halve werk! Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe het proces van een bouwkundig zwembad of biopool in elkaar steekt. Wat moet je daar zelf voor voorbereiden en wat nemen wij voor onze rekening? Download onze checklist en krijg een beeld van wat je allemaal te wachten staat als wij aan de slag gaan.

Onze klanten vertellen

Zwembad in Aerdenhout

Hoge kwaliteit oplevering, echt goed naar volle tevredenheid!
Steven

Gerelateerde projecten

Laat je inspireren