Thermostar | Zo zwem je natuurlijk en chloorvrij
telefoon Bel ons | +3185-0738999 mail Mail ons | info@thermostar.nl Ontwerp je zwembad
Ons adres:
Dragonder 49i
5555 XZ Valkenswaard
Nederland

Je kan ons bereiken op:
info@thermostar.nl
+3185-0738999
Openingstijden
Ma 08:00-17:00
Di 08:00-17:00
Wo 08:00-17:00
Do 08:00-17:00
Vr 08:00-17:00
Za Gesloten
Zo Gesloten

Zo zwem je natuurlijk en chloorvrij

Onderhoud en technieken

Zwemmen in helder, gezond en natuurlijk water is voor iedere zwemliefhebber een belangrijk goed. Door de juiste techniek in een zwembad of biopool te installeren, krijg je veilig zwemwater zonder al te veel chemicaliën. Rode ogen of een geïrriteerde huid door het gebruik van chloor? Niet bij een zwembad en filterinstallatie van Thermostar.

Bij een zwembad kunnen een aantal algemeen bekende irritaties optreden. Denk aan rode ogen, een geïrriteerde huid of geïrriteerde luchtwegen, maar vooral een typische zwembadgeur. Die geur wordt vaak veroorzaakt door het gebruik van chlooramines en chemische desinfectiemiddelen. Thermostar bouwt zwembaden waarbij deze middelen niet nodig zijn om het zwemwater schoon te houden.

Natuurlijk zwemmen: de standaard bij Thermostar

Bij Thermostar weten we alles van waterkwaliteit, maar nog belangrijker: wat ervoor nodig is om de kwaliteit optimaal te houden. Maar, hoe houden we de waterkwaliteit van jouw zwembad optimaal, zonder het gebruik van chemicaliën? Dat doen we door standaard een hydrolyse waterdesinfectiesysteem te installeren. Hydrolyse genereert op een natuurlijke manier ontsmettingsmiddelen (zoals OH, ozon, zuurstof en waterperoxide).

Chloorarme desinfectie

Deze natuurlijke ontsmettingsmiddelen ontstaan door de splitsing van H- en O-atomen in het watermolecuul (H2O), op het moment dat het in aanraking komt met elektriciteit. De bestanddelen die vrij komen hebben een zeer effectieve desinfecterende werking, sterker dan chloor. Daarnaast plaatsen we een UV-C unit, voor extra natuurlijke desinfectie. De straling van UV-C doodt schadelijke bacteriën en virussen.

Wil jij een natuurlijk zwembad of biopool?

Ben je na het lezen van dit artikel op zoek naar een natuurlijk zwembad of biopool? Dan ben je bij Thermostar Zwembaden en Biopools aan het goede adres. Neem contact met ons op, dan helpen we je graag en bespreken we de mogelijkheden.

IMG 8649

-