Thermostar | Onderhoud
telefoon Bel ons | +3185-0738999 mail Mail ons | info@thermostar.nl Ontwerp je zwembad
Ons adres:
Dragonder 49i
5555 XZ Valkenswaard
Nederland

Je kan ons bereiken op:
info@thermostar.nl
+3185-0738999
Openingstijden
Ma 08:00-17:00
Di 08:00-17:00
Wo 08:00-17:00
Do 08:00-17:00
Vr 08:00-17:00
Za Gesloten
Zo Gesloten

Onderhoud & technieken

Jouw zwembad of biopool bestaat uit een technische installatie. Hiermee houden we het zwemwater kraakhelder én gezond. Daar komt onderhoud bij kijken, maar wees niet bang: wij bieden servicecontracten aan. Zo ben je volledig ontzorgt en geniet je van maximaal zwemcomfort.

Om jou te ontzorgen, bieden wij verschillende onderhoudscontracten aan. Je kunt kiezen uit de formules 'Brons', 'Zilver' en 'Goud'. Je sluit deze voor een bepaalde tijd af. Wil je meer weten? Geef ons een belletje! We leggen graag alle details aan je uit en gaan op zoek naar een onderhoudsformule die bij jouw situatie past.

Onderhoud brons big

Formule Brons

Een basis servicecontract bij Thermostar noemen we formule 'Brons'. We checken twee keer in het jaar de kwaliteit van jouw zwemwater en plegen dan ook onderhoud aan al jouw technische installaties. Zo ben je verzekerd dat de basis goed zit. Kies je voor de formule 'Brons', dan bezoeken onze monteurs je maximaal 8 uur in het jaar.

Meer informatie
Onderhoud zilver big

Formule Zilver

Wil je dat we wat vaker langskomen dan bij een standaard servicecontract? Kies dan voor de formule 'Zilver'. Aan dit servicecontract is bijvoorbeeld onderhoud aan het lamellendek van jouw zwembad toegevoegd. Uiteraard analyseren wij in dit contract ook de kwaliteit van het zwemwater, starten we jouw installatie in de zomer op en koppelen we de warmtepomp in de winter af. Om maar iets te noemen, ook dat hoort erbij. Kies je voor de formule 'Zilver', dan bezoeken onze monteurs je maximaal 20 uur in het jaar.

Meer informatie
Onderhoud goud big

Formule Goud

Luxe onderhoud. Ja, dat lees je goed. Dit servicecontract is de ideale oplossing wanneer je je niet druk wilt maken over onderhoud aan jouw zwembad of biopool. Daar zorgen wij namelijk voor! Met een servicecontract formule 'Goud' ben je volledig ontzorgt. Denk hierbij aan het standaard onderhoud zoals het analyseren van zwemwater en het opstarten van jouw installatie in de zomer, maar bijvoorbeeld ook aan technische controles tussen het zomer- en winterklaar maken in. Het hoort er allemaal bij. Kies je voor de formule 'Goud', dan bezoeken onze monteurs je acht keer per jaar.

Meer informatie