Thermostar | Tegenstroomsystemen
telefoon Bel ons | +3185-0738999 mail Mail ons | info@thermostar.nl Ontwerp je zwembad

Onderhoud & technieken

Jouw zwembad of biopool bestaat uit een technische installatie. Hiermee houden we het zwemwater kraakhelder én gezond. Daar komt onderhoud bij kijken, maar wees niet bang: wij bieden servicecontracten aan. Zo ben je volledig ontzorgt en geniet je van maximaal zwemcomfort.

Op zoek naar een tegenstroomsysteem? Wij zijn dealer van Swimm én Binder tegenstroom systemen. Interesse om te proefzwemmen? Dat is voor beide systemen mogelijk.

WDX1 A01 A02 ABS HEX A SIDEVIEW

EVAstream

Maak kennis met de EVAstream. Met deze veelzijdige zwemmachine haal je het maximale uit het zwembad. Zwemmen als in een openbaar 25-meter zwembad, maar dan gewoon thuis, in je eigen zwembad! De EVAstream is een zwemmachine waarmee je zelfs het kleinste zwembad kan omtoveren tot volwaardige trainingsfaciliteit. Superkrachtig, zeer stabiel en nog energiezuinig ook. Met deze tegenstroom machine kunnen zelfs wedstrijdzwemmers een uitdagende zwemtraining volgen, gewoon in hun eigen zwembad. En daarmee wordt het zwembad in je tuin ineens een fitnessruimte, te gebruiken voor inspanning én ontspanning! Want lekker rustig “baantjes zwemmen” kan natuurlijk ook. De EVAstream heeft een compleet trainingsprogramma voor zwemmers van iedere leeftijd en ieder zwemniveau. De trainingen bestaan uit interval-, sprint- en duurelementen en lopen op in duur en intensiteit. De EVA RGBW onderwaterverlichting maakt de beleving helemaal compleet. De verlichting kleurt mee gedurende de training en geeft u als zwemmer oriëntatie en motivatie. Gebruik de speciale trainingsprogramma’s om uw gezondheid, conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Meer informatie
Swimm wandmodel bouwkundig h20 projects

Swimm

Mensen verwachten tegenwoordig veel van een nieuw aan te kopen privé zwembad. Zij willen hun bad écht gebruiken. De Swimm geeft jou de mogelijkheid om je zwembad een extra dimensie te geven. Met de Swimm wordt écht zwemmen mogelijk, zonder ‘iedere 10 meter’ te moeten keren. De Swimm is een propeller aangedreven systeem, waarmee op een laag toerental een enorme krachtige stroming gegenereerd kan worden. Dit zorgt voor een ontspannen waterflow die volledig vergelijkbaar is met zwemmen in open water. Omdat de stroming volledig traploos regelbaar is, kan iedereen een zwemsnelheid hanteren die geschikt is voor zijn/haar zwemniveau. Dit betekent dat de Swimm niet alleen geschikt is voor sportzwemmers, maar juist ook voor de klant die voor zijn ontspanning en gezondheid zwemt. Naast topzwemmers zoals Ranomi Kromowidjojo en Maarten van der Weijden, heeft Swimm dan ook veel enthousiaste recreatieve gebruikers.

Meer informatie