Thermostar | Tegenstroomsystemen
telefoon Bel ons | +3185-0738999 mail Mail ons | info@thermostar.nl Ontwerp je zwembad

Onderhoud & technieken

Jouw zwembad of biopool bestaat uit een technische installatie. Hiermee houden we het zwemwater kraakhelder én gezond. Daar komt onderhoud bij kijken, maar wees niet bang: wij bieden servicecontracten aan. Zo ben je volledig ontzorgt en geniet je van maximaal zwemcomfort.

Op zoek naar een tegenstroomsysteem? Wij zijn dealer van Swimm én Binder tegenstroom systemen. Interesse om te proefzwemmen? Dat is voor beide systemen mogelijk.

Swimm wandmodel bouwkundig h20 projects

Swimm

Mensen verwachten tegenwoordig veel van een nieuw aan te kopen privé zwembad. Zij willen hun bad écht gebruiken. De Swimm geeft jou de mogelijkheid om je zwembad een extra dimensie te geven. Met de Swimm wordt écht zwemmen mogelijk, zonder ‘iedere 10 meter’ te moeten keren. De Swimm is een propeller aangedreven systeem, waarmee op een laag toerental een enorme krachtige stroming gegenereerd kan worden. Dit zorgt voor een ontspannen waterflow die volledig vergelijkbaar is met zwemmen in open water. Omdat de stroming volledig traploos regelbaar is, kan iedereen een zwemsnelheid hanteren die geschikt is voor zijn/haar zwemniveau. Dit betekent dat de Swimm niet alleen geschikt is voor sportzwemmers, maar juist ook voor de klant die voor zijn ontspanning en gezondheid zwemt. Naast topzwemmers zoals Ranomi Kromowidjojo en Maarten van der Weijden, heeft Swimm dan ook veel enthousiaste recreatieve gebruikers.

Meer informatie
Binder produktbilder hydrostar einbaubild 2

Binder

De Hydrostar van Binder kan op verschillende manieren ingebouwd worden, maar ook achteraf te plaatsen. Binder heeft verschillende prestatieklassen met volumestromen van 160 tot 550 m³ per uur. Duitse topkwaliteit!

Meer informatie