Thermostar | Attracties
telefoon Bel ons | +3185-0738999 mail Mail ons | info@thermostar.nl Ontwerp je zwembad
Ons adres:
Dragonder 49i
5555 XZ Valkenswaard
Nederland

Je kan ons bereiken op:
info@thermostar.nl
+3185-0738999
Openingstijden
Ma 08:00-17:00
Di 08:00-17:00
Wo 08:00-17:00
Do 08:00-17:00
Vr 08:00-17:00
Za Gesloten
Zo Gesloten

Onderhoud & technieken

Jouw zwembad of biopool bestaat uit een technische installatie. Hiermee houden we het zwemwater kraakhelder én gezond. Daar komt onderhoud bij kijken, maar wees niet bang: wij bieden servicecontracten aan. Zo ben je volledig ontzorgt en geniet je van maximaal zwemcomfort.

EVA Optic is specialist en ontwikkelaar van hoge kwaliteit LED oplossingen voor zwembaden en indoor sportfaciliteiten. Alle producten worden in Nederland in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd.

WDX1 A01 A02 ABS HEX A SIDEVIEW

EVAstream

Maak kennis met de EVAstream. Met deze veelzijdige zwemmachine haal je het maximale uit het zwembad. Zwemmen als in een openbaar 25-meter zwembad, maar dan gewoon thuis, in je eigen zwembad! De EVAstream is een zwemmachine waarmee je zelfs het kleinste zwembad kan omtoveren tot volwaardige trainingsfaciliteit. Superkrachtig, zeer stabiel en nog energiezuinig ook. Met deze tegenstroom machine kunnen zelfs wedstrijdzwemmers een uitdagende zwemtraining volgen, gewoon in hun eigen zwembad. En daarmee wordt het zwembad in je tuin ineens een fitnessruimte, te gebruiken voor inspanning én ontspanning! Want lekker rustig “baantjes zwemmen” kan natuurlijk ook. De EVAstream heeft een compleet trainingsprogramma voor zwemmers van iedere leeftijd en ieder zwemniveau. De trainingen bestaan uit interval-, sprint- en duurelementen en lopen op in duur en intensiteit. De EVA RGBW onderwaterverlichting maakt de beleving helemaal compleet. De verlichting kleurt mee gedurende de training en geeft u als zwemmer oriëntatie en motivatie. Gebruik de speciale trainingsprogramma’s om uw gezondheid, conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Meer informatie
IMG 5203

EvaOptic verlichting

Alle EVA Optic onderwaterlampen zijn voorzien van dezelfde RGBW LEDs, ook de lampen met een vaste kleur. De lichtkleur hoeft daarom pas bij installatie worden gekozen, wanneer de elektronica wordt aangesloten. Wil je van kleur kunnen wisselen? Met de RGBW Upgrade Kit verandert de lamp eenvoudig in een DMX aanstuurbare meerkleurige RGBW onderwaterlamp.

Meer informatie