Thermostar | Technieken
telefoon Bel ons | +3185-0738999 mail Mail ons | info@thermostar.nl Ontwerp je zwembad

Onderhoud & technieken

Jouw zwembad of biopool bestaat uit een technische installatie. Hiermee houden we het zwemwater kraakhelder én gezond. Daar komt onderhoud bij kijken, maar wees niet bang: wij bieden servicecontracten aan. Zo ben je volledig ontzorgt en geniet je van maximaal zwemcomfort.

Zonder de juiste techniek, geen gezond zwemwater

Zwemmen in helder, gezond en natuurlijk water: dat vinden we bij Thermostar enorm belangrijk. We zorgen dat jouw zwemwater chloorvrij en veilig is. Dat kunnen we natuurlijk niet bereiken, zonder onze technieken. Al onze technische installaties staan in onze showroom in Valkenswaard. Kom je eens langs? We vertellen je graag alles en gaan op zoek naar de installatie die precies bij jouw wensen past.

8bd3ed31 1239 4971 bf7b a0ebb7d7c711

Onze (eigenwijze) techniek

Hartstikke handig: wij maken jouw technische installatie prefab op de zaak. Bij Thermostar ontwikkelen we voor ieder zwembad een 'techniekwand'. Alle techniek op de wand is op afstand te monitoren, waardoor jij ervan verzekerd bent dat je altijd chloorvrij kunt zwemmen. Dat is de (eigenwijze) techniek van Thermostar, waar jij op kunt vertrouwen. We werken met de beste materialen en door het plaatsen van een beadfilter heb jij ook nog eens een unicum: Thermostar is de enige zwembadbouwer die dit waterbesparende filtersysteem levert.

Meer informatie